Over mij2018-11-12T21:56:08+01:00

Passie- & Businesscoach Daniëla Tesselaar

Mijn motto: ‘Je leven is van jou, maak er wat moois van!’

Opgroeiend in een onveilige omgeving maakte ik mezelf onzichtbaar: geen aandacht trekken en geen mening hebben, betekent geen problemen krijgen. Ik creëerde overtuigingen: ‘onzichtbaar zijn’ betekent ‘veilig zijn’ en ‘als je gelukkig wil zijn ben je afhankelijk van het gedrag van anderen’.

Pas vele jaren later ontdekte ik hoe deze krachtige en volhardende overtuigingen mijn leven hadden beïnvloed en dat ik, als ik een gelukkig leven wilde leiden, niet onzichtbaar kon blijven en dat niemand bepaalde hoe mijn leven eruit zag, behalve ik zelf.

Mijn behoefte om mezelf te kunnen laten zien en gelukkig te zijn, bracht me veel persoonlijke- en later ook zakelijke doorbraken. En dit leidde uiteindelijk naar mijn doel om anderen te helpen om zichtbaar te durven zijn en het creëren van hun eigen ideale, gelukkige leven.

Wie is Daniëla

Mijn missie is om zoveel mogelijk alleenstaande moeders te helpen om een winstgevende onderneming op te zetten of uit te breiden. Zodat jij:

  • zakelijke- en privétijd zelf kunt indelen,
  • kan doen wat je leuk vindt, waarbij  je je talenten kunt gebruiken,
  • een structureel inkomen verdient en geen geldzorgen hebt,
  • super trots bent op jezelf en wat je bereikt,
  • ontspannen kunt genieten van je leven samen met je kinderen.

Er gebeurt iets magisch wanneer vrouwen elkaar steunen. Wanneer we onze maskers afzetten, geen toneelstukjes meer spelen en er echt zíjn voor elkaar. Wanneer we stoppen met doen alsof alles perfect is en elkaar de mooie en minder mooie kanten van onszelf laten zien. Als we praten over onze angsten, onze missers, onze inzinkingen én onze doorbraken, onze bijzondere momenten en alles waar we blij van worden.

Wijsheid is er om te delen. Dus laten we delen wat we hebben geleerd en elkaar beter maken. Laten we onze dromen waarmaken en worden wie we altijd al hadden moeten zijn.

Jij en ik zijn beide mensen met verlangens, dromen en idealen. We hebben maar één leven en daar mogen we het beste van maken.

Het maakt niet uit wat je verleden is, de toekomst is in je eigen handen. De eerste stap naar je ideale leven is de realisatie dat jij het voor het zeggen hebt.

Ik doe alles binnen mijn vermogen om je te helpen je ondernemersdroom waar te maken. Dat is mijn belofte aan jou.

Mijn favoriete klanten zijn open, moedig, leergierig, eerlijk, daadkrachtig en onafhankelijk. Ze zijn bereid om naar zichzelf te kijken en te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Ik leef en werk met dezelfde waarden.

Mijn doel is om aan het eind van elke dag te kunnen zeggen: ‘Het was weer een geweldige dag! Fijn dat jij er deel van uitmaakte.’

Mijn Expertise

PERSOONLIJK MERK
NICHE KEUZE
VERDIENMODELLEN
WEBSITES
FUNNELS

Mijn Superkracht Statement

‘Het creëren van strategieën voor persoonlijke- en zakelijke groei en
het op een authentieke en prettige manier overbrengen van deze strategieën,
met begrip en respect voor ieders reis en tijdspanne’

Mijn tevreden klanten

Het Doel Van Elk Project Is Het Behalen Van Snel En Bevredigend Resultaat